FRISS HÍREK - AKTUALITÁSOK

A Magyar Labdarúgó Szövetség Elnöksége - a hatóságok döntésével összhangban - a mai nappal azonnali hatállyal felfüggesztette a szövetség valamennyi szervezett versenyprogramját és képzési eseményét - átmeneti időre - újabb döntéséig.

Ezúton szeretnénk felhívni a sportszervezetek és a játékosok figyelmét arra, hogy az Országos Sportegészségügyi Hálózat (OSEI) 2020. március 15-i állásfoglalása alapján határozatlan ideig - sem a központi telephelyen, sem vidéken - semmilyen sportorvosi vizsgálat nem végezhető el. A tájékoztató teljes szövege alább olvasható.

Megjelent a korosztályos sport évkönyve - benne jó néhány labdarúgással foglalkozó írással, a sportág teljes körű hazai és nemzetközi eredménylistájával.

Ma 18 órától rajtolt volna eredetileg a Kakucs KSE öregfiúk csapatának tavaszi etapja Hernád együttese ellen, ám a találkozó a kialakult járványveszély miatt ELMARAD!

A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) vezetősége döntésének értelmében - összhangban a kormány mai napon bejelentett intézkedéseivel - a koronavírus terjedésének megfékezése érdekében a grassroots intézményi és egyesületi programok (Bozsik-program, Fair Play Cup, szociális programok) rendezvényei (tornák, fesztiválok) a mai naptól határozatlan ideig...

A Magyar Labdarúgó Szövetség a Magyar Kormány mai (2020. március 11-ei) rendkívüli döntését követően csütörtöktől visszavonásig az összes (hivatalos, felkészülési, klub által rendezett egyéb) magyarországi labdarúgó- és futsalmérkőzés zártkapus megrendezését rendelte el.

Tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat és a kakucsi sportélet kedvelőit és támogatóit, hogy a koronavírus által kialakult helyzetre való tekintettel óvintézkedésből és megelőzésből a Sportbál elmarad!

Tavasz hajnalán
Róluk emlékezünk,
A nőkről, kiknek
Életünk köszönhetjük.

Újabb sportdiplomáciai sikert ért el a magyar labdarúgás: 2022-ben a Puskás Arénában rendezik meg az UEFA Európa-liga döntőjét. Csányi Sándor, az MLSZ elnöke elmondta: bízik benne, hogy az Európa Liga-döntő sok gyerekkel megszeretteti a labdarúgást az országban.