FRISS HÍREK - AKTUALITÁSOK

Az U14-es csapatunk hétvégén megkezdi a bajnokság tavaszi szezonjának első fordulóját. Csapatunk a második helyről fogadja a tabella negyedik helyén álló Dömsödi USE-t. Ellenfelünk 6 mérkőzésből 3 megnyert, 1 döntetlen és 2 vereség a mérlege.
Ősszel 2-2-es döntetlent játszottunk ellenük, ahol Nagy Imre talált be kétszer is ellenfelünk kapujába.
II....

A Magyar Diáksport Szövetség pályázatot hirdet 5-12. évfolyamos osztályok számára.

Az élvonalbeli klubok életében a felnőtt megmérettetések már javában zajlanak, utánpótlás csapataik is most csatlakoztak be a küzdelmekbe. A futsal szezon lezárultával a Kakucs KSE korosztályait érintő elsődleges időpontok a következők - természetesen a tervek változhatnak, ám egyelőre ezek az adatok hivatalosak a szövetség oldalán:

Pribránszki Marianna - viselkedéspedagógus, tehetséggondozó szakember - nagyszerű írása gyermekeinkről és a sport fontosságáról! Hasznos olvasmány minden szakembernek, szülőnek és játékosnak!

A Mesterművek című kötet az EMMI sportállamtitkárságának támogatásával, a Magyar Edzők Társasága szakmai együttműködésével készült. A bemutatón ott volt és köszöntőt mondott Sárfalvi Péter helyettes államtitkár mellett Kemény Dénes, a mesteredzői kollégium elnöke, Ballai Attila, a Nemzeti Sportot kiadó Mediaworks Hungary sportüzletág-igazgatója,...

8. Serdülő (U17-es) PMF7vége, alsóház, 3. csoport
Bodon Péter FC - Kakucs KSE 7-7
Bugyi Sportcsarnok
8. U13-as PMF7vége, I. osztály, középház, 2. csoport
Dunaharaszti MTK II. - Kakucs KSE 2-3
Kakucs KSE - Leányfalu SE 5-2
Kakucs KSE - Ikarus BSE II. 2-4
Monor Városi Sportcsarnok