FRISS HÍREK - AKTUALITÁSOK

Martz Márk vezetőedző U11-es csapatának vendégei a Miták József edző által irányított Kakucs KSE csapata volt, akik a szakadó eső ellenére is megmutatták U12 és U11-es tehetségeiket. Az Akadémiára rajtuk kívül is érkeztek talentek Monorról, Jászberényből és Dabasról is, köszönjük az edzőkollégák ajánlásait! A Kakucs csapatának sok sikert kívánunk a...

A labdarúgás nemzetközi szabályalkotó testülete, az IFAB 2019. március 2-i, a skóciai Aberdeenben megrendezett közgyűlése számos, a labdarúgás játékszabályait érintő kiegészítést és pontosítást fogadott el, melyek június 1-től kerülnek bevezetésre.

Szombaton találkozhattok a kakucsi mazsorettekkel a Kakucsi falunapon 15:30-kor és 16:30-kor. Láthatjátok az összes koreográfiánkat amit a lányok nagy örömmel adják elő nektek. Várunk mindenkit szeretettel, hajrá Kakucs!

483 nappal az után, hogy Duhaj Ádám életét megmentették a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikán, a 18 esztendős dabasi labdarúgó szombaton ismét bajnoki mérkőzésen szerepelhet - értesült az SzPress Hírszolgálat. Az ehhez szükséges sportorvosi engedélyre - hosszas várakozás után - szerdán került pecsét a Sportkórházban.

A kakucsi Kökörcsin óvoda és a Kakucs KSE közös akciójaként ajándékcsomaggal készültünk a focipalántáinknak ballagásuk alkalmából. Sok sikert fiúk az iskolában! Hajrá KAKUCS - Együtt erősek vagyunk!

Mivel is tölthetnénk a gyermeknapot? Hát focival! Köszönjük szépen mindenkinek a kitartást egész évben, természetesen folytatjuk tovább edzésekkel és meccsekkel az előttünk álló időszakot! Köszönjük szépen Bugyi alközpontnak a helyszínt és a szervezést, játékosaink felejthetetlen élményekkel gazdagodtak! Hajrá KAKUCS - Együtt erősek vagyunk!