FRISS HÍREK - AKTUALITÁSOK

Az ország legerősebb futballközösségét alkotja ma a Budapest Honvéd-MFA és Partneregyesületei! Köszönjük Partnerklubjainknak a folyamatos együttműködést és gratulálunk a veszélyhelyzetben is kiemelkedő munkájukhoz! Történhet bármi, összetartozunk! Csak együtt, hajrá Magyarország, hajrá magyar foci! 🇭🇺❤️🖤 Gyöngyösi AK, Ikarus BSE, ESMTK,...

Aki esetleg még nem hallotta volna: 2020 márciusa óta újra elérhető a Sportszelet, a közép-magyarországi régió sportlapja, egyben a Pest megyei labdarúgás hírmondója. Igaz, a "lap" "csak" online formában jelentkezik, ám a jelzett időpont óta rendszeresen, azaz most, ezekben a vészterhes, a hagyományos futballélettől sajnos mentes időkben is.

Közös otthoni tornára buzdítja a nézőket a közmédia. Mozogj otthon! címmel gyógytornászok tízperces napi adásokban mozgatják meg az otthon ragadt nézőközönséget a közmédia több csatornáján - tájékoztatta a közmédia PR- és kommunikációs vezetője az MTI-t.

A koronavírus-járvány miatt március közepén Magyarországon is leálltak a futballbajnokságok. Most az egészség megőrzése a legfontosabb, ezért a klubok, a játékosok és a szurkolók is számos felajánlással segítenek a védekezésben. Alábbi linken ezeket az adományokat, akciókat gyűjtöttük össze.

A Magyar Labdarúgó Szövetség Elnöksége - a hatóságok döntésével összhangban - a mai nappal azonnali hatállyal felfüggesztette a szövetség valamennyi szervezett versenyprogramját és képzési eseményét - átmeneti időre - újabb döntéséig.

Ezúton szeretnénk felhívni a sportszervezetek és a játékosok figyelmét arra, hogy az Országos Sportegészségügyi Hálózat (OSEI) 2020. március 15-i állásfoglalása alapján határozatlan ideig - sem a központi telephelyen, sem vidéken - semmilyen sportorvosi vizsgálat nem végezhető el. A tájékoztató teljes szövege alább olvasható.

Megjelent a korosztályos sport évkönyve - benne jó néhány labdarúgással foglalkozó írással, a sportág teljes körű hazai és nemzetközi eredménylistájával.