6. Pest Megyei Focigála

2018.11.19

2018. november 16-án, pénteken a 36. Pest Megyei Labdarúgótorna keretében megrendezett 6. Pest Megyei Focigálával nyitotta meg hivatalosan kapuját az MLSZ TAO-programjában megvalósult labdacsarnok Dabason, a Wellis Sport Parkban.

A rendezvény megnyitóján Kőszegi Zoltán, Dabas város polgármestere, a létesítményfejlesztést bonyolító FC Dabas SE elnöke köszöntötte a megjelent csapatokat Benkő Tamás, az MLSZ Pest megyei igazgatójának a meghívott csapatokat bemutató mondatai után. A színvonalas, izgalmas mérkőzéseket követő eredményhirdetésen Bennárik Ferenc, az FC Dabas SE elnökhelyettese, Dabas város önkormányzati képviselője adta át a díjakat.

A torna végeredménye: 1. FC Dabas SE edzői csapata; 2. Pest Megyei Grundfocisták; 3. Székelykeresztúr (Erdély, Székelyföld); 4., Ipolyszalka (Felvidék); 5. MLSZ PMI.

Különdíjasok:

Gólkirály: Halgas István (FC Dabas SE edzői csapata) és Sipos Zoltán (Székelykeresztúr) 3-3 góllal.

Legjobb kapus: Balajcza Szabolcs (Pest Megyei Grundfocisták).

Legjobb mezőnyjátékos: Sipeki István (Pest Megyei Grundfocisták).

S, hogy miért bír hírértékkel számunkra az imént leírt néhány sor? Nagyon egyszerű: a fotóra pillantva látható, hogy a tornagyőztes csapat a kakucsi öregfiúkkal volt megerősítve!! Gratulálunk Srácok!