Hétvége mérkőzéseinek eredményei

2019.04.02

Felnőtt csapatunk hazai pályán fogadta a Dunaharaszti MTK II. csapatát, aki jelenleg a banokságot vezeti 29 ponttal. A mérkőzés második félidejében az ellenfél szerezte meg a vezetést, ám csapatunk nem adta fel és a 90. percben Pekker Norbert találatával kiegyenlítettünk és állítottuk be a végeredményt. 

Ezzel a döntetlen mérkőzéssel itthon tartottunk egy pontot és maradtunk a 8. helyen, egy esetleges győzelemmel felugorhattunk volna az 5. helyre. 

U14-es együttesünk kiütéses győzelmet aratott a Kiskunlacháza SE ellen, így már 9 forduló óta veretlen. A találkozó végeredménye 15-1-es győzelem lett, Becski Tamás egy elképesztő mesterhatost szerzett, ám Rupa Henrik is egy mesterhármassal beköszönt ellenfelünknek. 

Legidősebbjeink Albertirásra utaztak az Ecsedi László sporttelepre, ahol sajnos 0-2-es vezetésről 4-3 vereséget szenvedtünk. Már a 17. percben Kozsnyák Tamás és Varró Tamás révén 2 gólos előnyünk volt, de ellenfelünk 4 perc alatt kiegyenlített. A második játékrészben 2 perc után ismét vezetést szereztünk Forgács János által, de sajnos ez nem volt elegednő a mérkőzés végéig, az 50. percben kiegyenlítettek, s majd a 70. megpecsételték sorsunkat, 4-3-as vereséget szenvedtünk