Kreditpontgyűjtő konferencia Győrben

2020.01.29

A Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézete kreditpontgyűjtő konferenciát tart 2020. februárjában Győrben.

A konferencia főleg utánpótlásedzők számára szól, de természetesen bármilyen végzettséggel rendelkező edzőkolléga részt vehet rajta - az MLSZ Grassroots C licences kollégákat is várják.

Vendég előadó: Antonín Plachy - a cseh edzőképző központ igazgatója

A konferencia témája: Gyermek és ifjúsági labdarúgók korosztályos képzési modellje

Időpont: 2020. február 04.; 09:00-16:30 (a regisztráció érvényesítésére 08:15-től van lehetőség).

Helyszín: Magvassy Mihály Sportcsarnok, 9027 Győr, Kiskút liget (ETO Park mögött).

Regisztrációs létszám limit: 700 fő

A regisztráció a mok.mlsz.hu felületen történik.

Regisztrációs határidő: 2020. január 23., csütörtök 18.00 órától 2020. február 03., hétfő 18:00 óráig. (A rendszer a 700. sikeres jelentkezést követően már nem fogad be regisztrációt!)

A konferencia képzési díja: 5 000,-Ft. Amennyiben a képzési díjat magánszemély fizeti be/utalja át, az MLSZ számlát csak abban az esetben állít ki, ha azt a mok@mlsz.hu e-mail címen kéri!

A konferencia díj befizetésének folyamatleírása a MOK rendszeren belül az Edzőképzés szakirány INFO felületén a dokumentumok között letölthető, de a hír alatt a letölthető dokumentumokban is megtalálható! Kérjük ennek megfelelően járjanak el!

Kérjük a kollégákat, hogy amíg nem regisztrált a MOK rendszerben a továbbképzésre, ne fizesse be a konferencia díját, mert előfordulhat, hogy késői regisztráció esetén a rendszer már lezár. Ilyenkor a befizetett díjat visszautaljuk!

Befizetési bizonylatot ne töltsön fel a személyes adatlapja "dokumentumai" közé, mert azt a QR kódot küldő rendszer nem látja, nem fogja megkapni a belépéshez szükséges QR kódot.

Konferencia kód: KPTKONF2002

A konferencia részvételért az MLSZ Edzőképző Központ 10 kreditpontot ír jóvá.

Akinek nem sikerül a regisztrálás a MOK rendszeren keresztül, valamint a befizetés igazolásának hiánya miatt nem kap QR kódot, A TOVÁBBKÉPZÉSRE HELYSZÍNI REGISZTRÁCIÓ NINCS!

Hasznos tudnivalók:

Aki még nem regisztrált a MOK felületre:

A mok.mlsz.hu oldalra regisztráljon be (a regisztrációnál a coacheducation. hu oldalon használt névvel és e-mail címmel regisztráljon!). A sikeres regisztrációt követően a regisztráció során megadott e-mail címre kap egy visszajelző e-mailt és egy belépési jelszót. A továbbiakban már a MOK felületen regisztráltakra vonatkozó eljárást kell alkalmazni.

pest.mlsz.hu