Öregfiúk csapatunk győzelemmel nyitotta a tavaszi szezont!

2019.03.28

Öregfiúk csapatunk hétfőn kezdte meg tavaszi szereplését a 2018/19-es bajnoki évadban. A nyitányon az a Dabas-Gyón FC volt a fiúk ellenfele, akikkel szemben az őszi rajton 5-2 arányban alulmaradtunk, tehát adott volt a lehetőség revansot venni.
A találkozón Schulcz találatával már a 6. percben megszereztük a vezetést, ám ellenfelünk Wrábel góljával még az első félidőben egalizált. A szünet után nem kellett sokat várni az újabb vezető találatra, a 48. percben Kozsnyák T. talált be a gyóni kapuba. Egy perccel később Jámbor növelte előnyünket, ellenfelünknek pedig már csupán a szépítésre volt lehetősége. Az 1-1-es félidőt követően 3-2-es győzelem lett a találkozó végeredménye, amivel ráadásul a tabellán is előre léptünk egy helyet! Íme, a jelenlegi sorrend:

A Dabas-Gyón FC elleni győzelemnek köszönhetően öregfiúk csapatunk a tabella 8. helyéről várja a bajnokság 11. fordulóját. Ezúttal Albertirsára utazunk, az előttünk álló összecsapáson a tabella 4. helyezettjével mérkőzünk meg.  Az őszi meccsen nem sikerült győzelemmel elhagynunk a hazai pályát, most viszont szeretnénk a jó kezdetet a következő fordulóra is átvinni. Az összecsapásra szeretettel várjuk kedves szurkolóinkat! Hajrá Kakucs, együtt erősek vagyunk! Lássuk a 11. forduló teljes programját ellenfelekkel, időpontokkal, helyszínekkel: