BEMUTATKOZIK ZRAK LÁSZLÓ - A JÁSZKERAJENŐI GYŐZELEM ÉRTÉKELÉSE

"-Kakucson 2004 óta vagyok igazolt jàtèkos. 2006- ban volt egy komoly térdsérülésem, eltört a térdkalácsom. Az orvosok azt mondták, ha minden jól megy, akkor nem fogok sántítani a bal lábamra.. Úgy gondoltam, hogy felakaszthatom a cìpőmet végleg.. öt èvet hagytam ki. 2011-ben sógorom, Dékány Balázs volt a játékosedző Kakucson, ő kérte, hogy menjek vissza és próbáljam meg, hátha.. Azóta aktívan bicegek Kakucson. Ezúton szeretném a mennyaszonyomnak megköszönni a sok hétvégi türelmet!
Az őszi szezonról úgy gondolom, hogy a tabella mindent elárul. Az első meccsünket az őszi elsővel, Táborfalvával játszottuk, de sajnos alul maradtunk és 2:0-ás vereséget szenvedtünk. Mondhatni nem túl jó kezdés... Majd jöttek az eredmények és egyre inkább igazi csapattá érettünk, egymásért tudtunk küzdeni és harcolni. Nekem azt tanították, hogy az igazán jó csapat az, aki rosszabb játékkal is tud győzni. Példa erre a hétvégi jászkarajenői utolsó forduló, mert ha nem is megy a játék, de a szíve és az akarata viszi előre a CSAPATOT! Megtanultunk egymásért küzdeni, igazi CSAPAT LETTÜNK! GRATULÁLOK AZ EGÈSZ CSAPATNAK AZ ŐSZI EREMÉNYHEZ!!! Tavasszal ugyanígy! 
A szombati sportbál tette fel az í-re a pontot! Szuper rendezvény volt és nagyon remélem, hogy hagyományosan minden évben megrendezésre fog kerülni. Az egész csapat nevében köszönjük a szervezőknek, a segítőknek és a támogatóknak az odaadó és lelkes munkájukat, hogy ilyen színvonalú bált tudtak létrehozni a kakucsi utánpótlásért. Tisztelet jár ezért mindenkinek! Hajrá Kakucs!"