EGYESÜLETÜNK DÍJAZOTTJÁVAL, SIMON TAMÁSSAL BESZÉLGETTÜNK

Simon Tamás, a Kakucs KSE meghatározó tagja, a felnőtt csapat egyik mozgató rugója, aki a kakucsi közösségre nem csupán sportként, hanem családként, barátként tekint immáron sok-sok éve.
-Kötődésem a klubhoz már több, mint húsz éve fenn áll. Mindig is úgy viszonyultam a labdarúgáshoz, hogy számomra nem csak hobbi, nem csak sport, hanem egyfajta életvitel. Tudom, sokan vannak így ezzel, de ezen a szinten sokan csak hobbinak tekintik. 6 éves korom óta az életem része a foci. Néhány éve, mióta a mostani vezetőség és csapat van, azóta úgy érzem, van még egy családom. Remek közösség, csapattársaimmal nem csak a pályán, hanem sokukkal azon kívül is összejárunk, régi barátok vagyunk. A vezetőség is mindent megtesz azért, hogy biztosítsa a körülményeket, szerintem sokszor túl is teljesítik az elvártakat. Számomra ez a közösség nem csak edzőkből, vezetőkből és játékosokból áll, hanem ugyanakkor barátokból, már szinte családtagokból!
Nagyszerű játékosuk március 15-én átvehette Kakucs Év Sportolója díját. Tamás igazi sportmeber, hiszen a rangos elismerés nem csupán meghatotta, de tovább motiválja karrierjében.
-Mégegyszer szeretném megköszönni mindenkinek a klubban, szüleimnek, feleségemnek azt a rengeteg bíztatást és segítséget, amitől idáig sikerült eljutnom. Úgy érzem, hogy ez a díj még ösztönzőbbé, még elszántabbá tett. Szeretnék  ezután is maximálisan teljesíteni a pályán és a közösségünkben való tevékenységben egyaránt.