Indul az új ügyintézési rendszer! - oktatást tart az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság

Tájékoztatjuk a sportszervezeteket, hogy előreláthatólag január közepén, az átigazolási időszakkal összehangolva az új informatikai rendszer, az Integrált Futball Alkalmazás (IFA) is bevezetésre kerül.
Az mlsz.info-t leváltó felület minden eddigi papírmunkát nélkülözni fog, s az összes ügyintézés  a sportszervezetek és a szövetség között azon keresztül fog zajlani.

A rendszer elsajátítása érdekében az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság oktatást szervez a Pest megyei egyesületek számára összesen 6 alkalommal, 4 helyszínen.

A foglalkozásokon egy igazgatósági munkatárs projektoron keresztül fogja bemutatni az új rendszert, és amennyiben interaktív módon együtt szeretnék csinálni a lépéseket az oktatóval, úgy érdemes laptoppal és mobilnettel érkezniük a résztvevőknek.

A digitális ügyintézők részére biztosítani fogunk felületet, amelyen majd szabadidejükben kényelmesen gyakorolhatnak; az ehhez való hozzáférést is a helyszínen fogjuk közölni.

Az oktatásokon való részvétel erősen ajánlott, hiszen az IFA használata nélkül a napi ügyintézés ellehetetlenedik, s így az egyesület hatékony működése is veszélybe kerülhet!

A képzéseken való részvétel regisztrációhoz kötött, melynek elérését e-mailben kiküldtük az egyesületi vezetők számára, amennyiben valaki nem kapta meg, kérjük, hogy jelezze a seida.csaba@mlsz.hu e-mail címen.

A regisztráció határideje: 2017. január 2., éjfél.

Felhívjuk továbbá a figyelmüket arra is, hogy az összejöveteleken a pár héten belül nyilvánosságra kerülő új NYIÁSZ-ról, s így – egyebek mellett - a működési költségtérítést érintő kedvező változásokról is tájékoztatót tartunk.

forrás:pest.mlsz.hu