Már lehet nevezni a női és az öregfiú-bajnokságokra is!

Elkészült, s így már elérhető a 2016/2017. évi Pest megyei női és az öregfiú labdarúgó-bajnokságok internetes nevezési dokumentációja.
Az utóbbi évekhez hasonlóan, ezúttal is online módon kell kitölteni a dokumentációt, melyet IDE kattintva érhet el. Nevezési határidő mindkét esetben: 2016. augusztus 10., (szerda) 12.00

Az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság által kiadott nevezési lapot, valamint a mellékleteket, a nevezési díj és a tagdíj befizetésének igazolását kell érkeztetni az MLSZ Pest Megyei Igazgatósághoz. (A fenti időpontig a nevezési dokumentációnak be kell érkeznie az MLSZ Pest Megyei Igazgatósághoz!)

Amennyiben a sportszervezet korábban már nevezett a 2016/2017. évi Pest megyei felnőtt férfi és fiú utánpótlás labdarúgó-bajnokságok valamelyikére, akkor csak a kinyomtatott, aláírt és lebélyegzett nevezési lapot szükséges eljuttatni az igazgatóságunk részére, a mellékleteket nem kell újból csatolni.

Újdonság, hogy a női ¾ pályás bajnokság mellett kispályás női bajnokság indítása is a terveink között szerepel, amennyiben komoly érdeklődés mutatkozik rá a csapatok részéről. Ezt a nevezési lapon is tudják jelölni.

A nevezési és részvételi feltételek mellett további információk a bajnokságok versenykiírásában találhatók, amelyeket a női ¾ pályás bajnokság esetében IDE, az öregfiú-bajnokság esetében pedig IDE kattintva érhetnek el.

A nevezéshez szükséges kötelező mellékleteket – többek között – letölthetik innen is: nyilatkozatok nevezéshez.