MEGÚJULT A PMLSZ HONLAPJA

A Magyar Labdarúgó Szövetség döntésének értelmében március 8-tól egységes honlaprendszer lépett életbe a megyei igazgatóságokon, így az eddig megszokott webes elérhetőségünk, a www.pmlsz.hu immáron az új honlapunkra irányítja át a kedves olvasót. A jövőben tehát a pest.mlsz.hu oldalon tájékozódhatnak Pest megye futballjának történéseiről, s ugyanitt érhetők el a letölthető dokumentumok is (versenykiírások, fegyelmi és versenyügyi határozatok tára stb.).
A gördülékenyebb böngészés érdekében az alábbiakban olvashatják rövid „használati útmutatónkat” az új honlaphoz.

A Pest Megyei Igazgatóság legfrissebb hírei, az eseményeinkről készült beszámolók, nyilatkozatok mindig az oldal központi felületén, középen jelennek meg egy-egy képpel illusztrálva azt. A régebbi cikkeink egy sorral lejjebb, a „További híreink” menüpont alatt olvashatók. A feliratra kattintva a rovat hírei időrendben jelennek meg, s az előző honlaphoz hasonlóan oldalanként lehet léptetni a cikkek között.

A jobb oldali menüpontokban a következő fontos információk lehetőek fel:

Az „Igazgatóság felépítése” menüpont alatt található „MLSZ Pest Megyei Igazgatóság hivatala” fülre kattintva ugrik elő az igazgatóságunk valamennyi munkatársának neve, s a névre klikkelve pedig az illető beosztása, valamint a telefonos és e-mailes elérhetősége.
A „Letölthető dokumentumok” menüpont alatt a fegyelmi-, illetve versenyügyi határozatok tára, a versenykiírások, valamint a csapatok hivatalos elérhetőségei szintén ugyanazon metodika alapján érhetők el.
A Pest megyei bajnokságok menetrendjei, tabellái és eredményei csakúgy, mint korábban, továbbra is az MLSZ Adatbankon böngészhetőek a legkönnyebben. Ezt az új honlapunkról is elérhetik az „Adatbank” logóra kattintva.
Reméljük, hogy Olvasóink továbbra is megtalálnak minden keresett információt az új felületen, s a jövőben a korábbiakhoz képest még több új tartalommal tudjuk kiszolgálni a Pest megyei futballtársadalmat!

Az új honlappal kapcsolatos kérdéseiket, észrevételeiket a rozsa.balint@mlsz.hu e-mail címre küldhetik.
forrás:mlsz.hu