November 7-én küldöttválasztás és gólkirályi gála lesz a Megyeházán

Az MLSZ Pest Megyei Igazgatósága az égisze alá tartozó, a 2016/2017. évi bajnokságokban tagsági jogviszonnyal rendelkező valamennyi szavazásra jogosult (NB III, megyei I., II. és III. osztályú, valamint önálló utánpótlás-nevelő) sportszervezet elnökét meghívta 2016. november 7., hétfő 17 órára a Megyeháza Dísztermébe.
A meghívás apropója az MLSZ közgyűlésére szokásosan minden ősz során a megyéből delegált küldöttek megválasztása az alapszabály ide vonatkozó rendelkezése szerint. Az igazgatóság ekkora tartja hagyományos Pest Megyei Gólkirályok Gálája rendezvényét is, sőt azon klubvezetők, akik addig nem kapták meg, a „Piros-fehér-zöld – futballinduló Pest megyéből” című új indulót tartalmazó EDDA-CD-albumot is átvehetik.

A klubvezetők számára a meghívót az igazgatósági hivatal a szabályzatokban foglaltaknak megfelelően – több mint – tizenöt nappal az ülés előtt megküldték az érintetteknek. Idevágó információ: a küldöttválasztási ülésen a sportszervezetet – alapértelmezésben – annak bíróságon bejegyzett törvényes képviselője, illetve a sportiskola igazgatója, a diáksportkör elnöke képviselheti. Más személy a sportszervezetet csak abban az esetben képviselheti, ha őt a sportszervezet közgyűlésén (taggyűlésén) megválasztotta, és az erről szóló hitelesített jegyzőkönyvet a bajnokságot szervező versenybizottsághoz, szervezeti egységhez eljuttatták a küldöttválasztást megelőzően legalább 8 (nyolc) nappal. Egyéb típusú képviseletnek (pl. ügyvezető által adott meghatalmazás) nincs helye.

A küldöttválasztáson azon sportszervezetek vehetnek részt szavazati joggal, akik a 2016/2017. évi versenyévre érvényes tagsági jogviszonnyal és elfogadott nevezéssel rendelkeznek. Emlékeztetőül: Pest megyében a jelenlegi küldött Szlahó Csaba, az MLSZ Pest megyei társadalmi elnöke, Vecsés város polgármestere és Rózsavölgyi Sándor alelnök.

forrás:pmlsz.hu