Rangadó Díjátadó: elindult a szavazás az Év góljáról!

Közeleg a bajnoki idény vége, és ezzel együtt az elmúlt közel egy év legjobb teljesítményeit elismerő díjak átadásának eseménye.A Magyar Labdarúgó Szövetség idén is a RangAdó Díjátadón jutalmazza az OTP Bank Liga legjobbjait, és akárcsak tavaly, most is a szurkolók szavazzák meg az idény legszebb NB I-es gólját. A választás megkönnyítése érdekében az MLSZ Szakmai Bizottsága előzetes listát készített az első 30 fordulóból kiválasztott 16 találattal, ezek közül kerül ki a szurkolók szavazatai alapján a legszebb gól.

A szavazáson való részvételhez nem kell mást tenni, mint április 27-én 17 óráig egy email címmel vagy Facebook-regisztrációval belépni a rangado.mlsz.hu oldalra, megerősíteni a regisztrációt, majd a kiválasztott gólra leadni a szavazatot! Egy nap csak egy gólra lehet szavazni, viszont a játék ideje alatt minden nap lehetőség van egy szavazat leadására.

A játék végén a szavazók sorsoláson vesznek részt, a szerencsések megnyerhetik az 5 darab magyar válogatott szurkolói mezt és a hozzá tartozó MLSZ ajándékcsomagot.