Rekord részvételt hozott a bozsikos tanévzáró

Szombaton az MLSZ Telki edzőközpontjában tartották meg az OTP Bank Bozsik-program tanévzáró fesztiválját és a középiskolás bajnokság, a Fair Play Cup döntőjét.
Az OTP Bank Bozsik Intézményi Program hagyományosan két nagy fesztivált rendez évente, egyet a tanév nyitásakor, egyet pedig a tanév zárásakor. A szombati tanévzáró rekord részvételt hozott, a középiskolások bajnoksága, a Fair Play Cup döntőjének résztvevőivel együtt mintegy ezer óvodás és iskolás gyermek rúgta a labdát Telkiben. A megnyitóra, amelyen Gellei Imre volt szövetségi kapitány és Nyilasi Tibor, 70-szeres válogatott labdarúgó is köszöntötte a gyerekeket, így nem is férhetett be minden résztvevő a tornacsarnokba.
Az OTP Bank Bozsik-program 2016/2017-es tanévében minden korábbinál több fiatal futballozott az ország különböző régióiban. Idén 230 körzetben rendeztek Bozsik-tornákat, ezeken 2950 intézmény 102.300 fiatalja rúgta a labdát. Először lépte át a program intézményi része a százezres határt, és az is kiemelendő, hogy 24.600 lány, valamint 30.500 óvodás is "bozsikos" focistának mondhatja magát.
forrás:mlsz.hu