TAO elszámolás információk

Várhatóan május második felében nyílik meg az elektronikus felület a 2015/16-os sportfejlesztési programok elszámolásához. Az elszámolási útmutató március 7-én hatályban lépett.
A 2015/16-os évadra vonatkozó sportfejlesztési programok elszámolása kizárólag elektronikus úton történik, tehát nem kell a tavalyihoz hasonlóan papíron is dokumentumokat benyújtani. Kérünk minden érintett sportszervezetet, hogy már most nézzék át a sportfejlesztési program megvalósulását, az esetleges módosításokat indítsák el, mert a TAO Irodának is fel kell dolgoznia a kérelmeket. Amíg a módosítási kérelem nem elfogadott, nem lehet az elszámolást elkezdeni. Készül szkennelési kézikönyv is. Arra is kérnénk mindenkit, hogy kezdjék el a 3. sz. dokumentummátrix szerinti bizonylatokat alátámasztó csatolmányok elektronikus archiválását (fekete-fehérben, 300x300 DPI elegendő!).

A 2016/17-es támogatási évadhoz kapcsolódóan, a sportfejlesztési programok benyújtási határideje: 2016.04.30.! Mivel 2016. évben április 30-a hétvégére esik, így a beküldési határidő 2016. május 2.

Az MLSZ TAO Ellenőrzési Osztály telefonos ügyeleti rendje 2016. április 4-től megváltozott! Ennek megfelelően az elszámolásaikkal kapcsolatos kérdéseikkel telefonon kizárólag hétfő és szerda 9-16 óráig, valamint pénteken 9-14 óráig fordulhatnak a TAO Ellenőrzési Osztály munkatársaihoz. Természetesen e-mailes megkereséseket a hét összes napján fogadnak a taoellenorzes@mlsz.hu címen.

A későbbiekben az igazgatóságunkon (Budapest, Városház utca 7.) is lesz lehetőségük személyes konzultációra.

Az alábbi linken minden fontos információ, dokumentum elérhető a TAO programmal kapcsolatban.