PARTNEREK - TÁMOGATÓK

A Kakucs KSE életében évről-évre észrevehető a fejlődés, lépésről-lépésre látható a folyamatos megújulás. Jelmondatunk - az "Együtt erősek vagyunk" - is rámutat arra, hogy játékosaink, munkatársaink, szurkolóink, támogatóink és a Kakucsi Önkormányzat szerepvállalása nélkül nem jutott volna el egyesületünk odáig, ahol most tart.

Pető Gábor atya személyében egy olyan focirajongó, sportszerető és emberközpontú gondolkodású támogatóval, segítővel lett gazdagabb sportegyesületünk, amely az emberi értékek közvetítése, a követendő magatartás s példamutatás mellett a szurkolótábor erősítésében is nagy szerepet vállalt Kakucson:

- Alapvetően szeretem a labdarúgást és fontosnak tartom, hogy -szinttől függetlenül - támogassuk a helybeli focicsapatokat. A kakucsi közeg, a kakucsi labdarúgás hangulata magával ragadó. Itt együtt vannak a szurkolók, közösen örülünk a győzelmeknél és bosszankodunk vagy ketté törik a szívünk, ha veszít a csapat. A kakucsi focipályán megvalósul az "együtt sírunk, együtt nevetünk" gondolkodás, mert a közösségi élmény a legfontosabb. Ahogy egyre több embert megismertem, úgy mondhatom el, hogy nem csupán ismerősök, de barátok közé is járok rendszeresen. Az ember olyan - és én is - , hogy szeret jó társaságba járni, a jó társaságokat pedig a közös élmények hozzák össze. Ilyen jó élményeink pedig nem csupán a felnőtt programokon akadnak, hanem ugyanilyen fontos az utánpótlás nevelése is. A gyerekek szeressenek mozogni, legyen az bármely sportág. Itt, Kakucson a kis labdarúgók nem csupán testmozgást végeznek, hanem megtanulják mindazt, ami a csapatjátékhoz szükséges: odafigyelünk egymásra, együtt dolgozunk, együtt játszunk, nem én vagyok a fontos a csapatban, hanem fontos eleme vagyok a csapatomnak, tisztelnem és becsülnöm kell a társaimat, ez mind-mind közösségformáló erejű, a mai világban pedig nagyon fontos a jó közösség szerepe.

MAGYAR LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG

MLSZ PEST MEGYEI IGAZGATÓSÁG

KAKUCS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

SPORTSZELET ÚJSÁG